Utgangspunktet for denne retten var at jeg hadde brød som jeg ville bruke opp til noe annet enn å ha pålegg på det. Jeg synes det er spennende og inspirerende å bruke opp matrester og på den måten unngå å kaste mat. Jeg hadde også en rest med rød pesto som måtte brukes opp. Middagen ble da: ovnsbakt torsk med rød pesto, stekte poteter og brødsalat.

Brødsalaten: Brødet deles i biter og stekes i olje og litt hvitløk i panna, litt hakket rødløk kan stekes sammen med brødbitene. Anrett på et fat, bland i paprikabiter (agurk, eller annet grønt kan selvfølgelig også brukes. Bruk det du har), oliven smaker godt til og pynt gjerne med noe grønt. Jeg hadde visst litt vår løk jeg kunne bruke. Lag dressing av olivenolje, litt eddik og litt salt og hell dette over salaten rett før den serveres.

Her var utgangspunktet for middagen en dag (morsomt å se hva man har og lage mat ut ifra det):

BRØDSALAT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *