Jeg prøvde laksetaco for første gang og syntes det var veldig godt og lettvint. Før jeg stekte laksebitene lagde jeg klart alt tilbehøret:

Tomatsalat/salsa som bestod av gode små tomater i biter litt hakket rødløk, det du eventuelt har av friske urter (hvis du ikke har friske urter så dropp det), litt salt og god olivenolje over.

Grønn salsa. Her gjorde jeg en ny oppdagelse og det var at avocado og kiwi passer godt sammen og smaker godt til denne retten. Jeg delte en avocado og en kiwi i biter, hadde i litt hakket rødløk og tørket chili og skviset over en halv lime.

Skåler med litt salat, paprika, agurk (ta det du har og det du liker) og feta ost (feta ost i olje passet godt til synes jeg. Det gjorde retten ekstra saftig).

Laksen delte jeg i små terninger (brukte Salma laks denne gangen) og stekte et par minutter i panna, strødde over noen spiseskjeer tacokrydder og skviset over en halv lime (mm det ble godt). Så var det bare å dandere i hvetelompa.

LAKSETACO MED RØD OG GRØNN SALSA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *