DSC_0098-korr

Dette er et enkelt og smakfullt pålegg som kan legges raust på en brødskive, eller spises med gaffel  som lunsj.

Til dette  fiskepålegget trenger du:

  • 1 boks tunfisk i vann
  • 3/4 dl remulade
  • 2 stilker selleri
  • 1-2 ss sitronsaft
  • pepper

Hell tunfisken i et dørslag og la vannet renne godt av. I mens skjærer du opp selleri, først tynne strimler på langs og så kutt i så små biter du greier. Tilslutt blander du alt godt sammen og kverner/strør pepper over.

Mengde selleri og remulade bestemmer du selv utifra hva du liker og om du vil spare på fettet (remuladen) og/eller øke inntaket av grønnsaker (selleri)

DSC_0095-korr

DSC_0096-korr

TUNFISKPÅLEGG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *