Rundstykker med squash er svært populære og det er lett å forstå fordi de er saftige og gode. Denne gangen har jeg byttet ut noe mel med grov sammalt hvete. Da blir oppskriften:

  • 200 gram raspet squash
  • 600 gram hvetemel
  • 100 gram sammalt hvetemel
  • 2 ss chiafrø
  • 2 ts tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 6 dl vann

Alt blandes, heves, manøvreres over på to stekebrett og etterheves før de stekes. Se fremgangsmåte under innlegget “Saftige rundstykker”. Deigen er klissete, men det er verdt det…

Jeg hadde amerikanske ungdommer på besøk og rundstykkene gikk unna!!

 

SQUASHRUNDSTYKKER MED GROV HVETE

5 thoughts on “SQUASHRUNDSTYKKER MED GROV HVETE

  • 21. juni 2018 kl 21:47
    Permalenke

    Her fikk rundstykkene full poengsum
    Kjempegode

    Svar
    • 22. juni 2018 kl 18:08
      Permalenke

      Supert at de falt i smak. Takk for full poengsum!

      Svar
  • 21. juni 2018 kl 22:00
    Permalenke

    Rundstykkene fikk full poengsum
    Kjempegode!

    Svar
  • 5. august 2018 kl 20:34
    Permalenke

    Hvordan er disse å fryse? Jeg har mye squash som bør benyttes til noe godt.

    Svar
    • 14. august 2018 kl 20:23
      Permalenke

      Det går helt fint å fryse dem! Lykke til med å lage noe sunt og godt av all squashen din

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *