Nå kommer den, hvis noen av dere utflytta har ventet på den. Jeg vet den har vært etterspurt. Det forstår jeg for jeg synes den er god. Den passer både til kjøtt og fisk, eller bare ved siden av en salat hvis du foretrekker et vegetarisk måltid. Det er bare å minske eller øke oppskriften ettersom hvor mye du vil lage. Jeg tok utgangspunkt i de kalde potetene jeg hadde i kjøleskapet.

Dette trenger du:

  • 6  middels store poteter
  • et lite eple
  • håndfull syltede agurker
  • litt gressløk eller rød løk
  • 2 ss sitronsaft
  • 3 ss rømme
  • 3 ss majones
  • 2 ss eddik fra agurkene
  • salt, pepper og litt sukker

Skjær alt i passe biter, ha sitronsaften over eplene, så holder de en frisk farge. Bland alt til dressingen. Bland så alt forsiktig sammen. Hvis du har tid kan det være fint å la den stå litt før den skal spises.

Lykke til!

MAMMAS POTETSALAT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *