Sommerferie på hytta, begynner å tømmes i kjøleskapet, langt til butikken, hermetikkskapet er fullt og middag skal lages. Heldigvis finnes det egg og rester av poteter:

Til tre personer brukte jeg:

  • 5 kokte egg
  • 1 boks tunfisk i vann
  • 1 boks mais
  • 2 store kokte poteter
  • 1 paprika
  • 1/2 salathode
  • litt rødløk
  • smak til med sitron, salt og pepper.

Dette danderte jeg og la på et fat. Så laget man salaten sin selv.

Min favorittdressing er denne blandingen som jeg rister sammen i et glass. Den smaker godt på denne salaten også:

  • 1 dl olje
  • 1 ss Dijon sennep
  • 2 ss vann
  • 3 ss eddik
  • 1 ts flytende honning

Med brød til gav dette mat til tre personer.

TUNFISKSALAT-1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *